28 34 14 09

Sunde fødder og tåspreder

tåspreder til sunde fødder

Tåspreder fra Mabs

Til dig som gæster websitet

Websitet er opbygget af Fysioterapeut Christian van Deurs. Min intension er et ønske om at give svar på en række af de spørgsmål ud fra den erfaring jeg har opsamlet med hælsporebehandling.

Når det gælder sunde fødder er dine sko dem, der skaber rammerne for dine fødders bevægelse hver dag i mange timer. Derfor er sko så vigtige for din sundhed. I forhold til formidling om sunde fødder er jeg kommet til et punkt, hvor jeg oplever det giver mere mening at samle kernen af den relevante formidling. Her finder du også link til tåspredere, som hjælper dine tæer til at holde en god position. 

Så fremover får du ikke brug for at klikke rundt på websitet for at få svar på dine spørgsmål. I stedet har jeg valgt at lægge indholdet over på mit andet website “Fysioterapi Christian van Deurs”. Min anbefaling er at du bruge knap herunder og finder vej til denne side.

Christian van Deurs

Tåskillere med top og bund

Tåskillere med top og bund

Tåskillere med enkelt loop

Fodens stabilitet og storetåen

Et aksebrud i storetåen, så den kommer i hallux valgus skaber et tab af stabilitet i hele foden. I denne situation vil kroppen spontant sende vægten tilbage på hælenen. En tåspreder til hælspore kan gøre en forskel og hjælpe dig med at genvinde kapaciteten i fodens stabilitet. Som tåspreder kan både bruges silikone tåspredere og sokker med tæer. Som du kan se i oversigten herunder findes silicone tåspredere sig på som en enkelt tådims mellem storetå-nabotå og som multi der spreder alle tæerne.

Helfods tåskillere uden knystbeskytter

Helfods med knystbeskytter

Tåsokker grå

str. 35-43

Tåsokker blå

str. 35-43

Tåsokker hvid

str. 35-43

Tåsokker sort

str. 35-43

Tåsokker grå

str. 35-43

Tåsokker sort

str. 35-43

Tåsokker grå

str. 36-46

Tåsokker hvid

str. 35-46

Tåsokker pink

str. 35-46

Tåsokker sort

str. 35-42

Tåsokker hvid

Skridsikre

str. 35-42

Tåsokker lyslilla

Skridsikre

str. 35-38

Tåsokker pink

Skridsikre

str. 35-38

Tåsokker regnbue

Skridsikre

str. 35-38

Tåsokker lilla

Skridsikre

str. 35-38

Sunde fødder er kendetegnet ved at tæerne kan sprede sig. I sko hvor der mangler plads til tæerne er det dog svært at være sund og her kan en tåspreder også skabe pladsproblemer. Så i denne situation, som typisk opstår i sko med symmetriske skosnuder er anbefalingen af kigge efter en af de skomærker, hvor der er plads til tæerne.

Bliv klogere!

sunde fødder sko og hælspore

Tilmeld dig gratis mailkursus

Hælsporer, nedsunken forfod, hallux valgus tå og en række andre lidelser i kroppens bevægeapparat har direkte relation til sko, som mangler plads til tæerne. Når lidelsen først er opstået er der brug for viden og handling for at stille kroppen i bedst mulige helingsforhold.

I en række mail får du indsigt i de enkelte lidelser. Hvad er det og hvorfor opstår det? Hvad er tanken bag behandlingen og hvilke hjælpemidler findes?