28 34 14 09

Handelsbetingelser

Ejer af website

Website ejes og drives af virksomheden Fysioterapi Christian van Deurs med CVR nummer 25979427. Websitet formidler både sundehedsydelser i form af fysioterapeutisk behandling såvel som præsentation af en række relevante produkter og hjælpemidler baseret på affilite marketing.

Produkter

Affiliate marketing

På website bruges affiliate marketing, hvor produkter præsenteres på website og linker videre til eksterne webshop. Vælger du som kunde at købe produkter på de eksterne webshop, så sker dette med handelsbetingelser gældende på de eksterne website. Opstår der konflikter i handel på de eksterne website må du meget gerne kontakt haelsporer.dk og beskrive problemet. Det er dog ikke haelsporer, som har ansvar eller mandat til at løse konflikten, men som udgangspunkt ønsker haelsporer.dk at præsenterer eksterne website med god produkter og god kundebetjening.

Serviceydelser/Fysioterapi

KLINIKADRESSE OG KONTAKTOPLYSNINGER

Fysioterapeut Christian van Deurs
Rolf Krakes Vej 28, 5700 Svendborg
Mobil 2834 1409 / kontakt@fysioterapichristianvandeurs.dk
CVR. 25979427 / fysioterapichristianvandeurs.dk

www.fysioterapichristianvandeurs.dk

FYSIOTERAPI – SUNDHEDSYDELSENS KARAKTER

I ydelsen fysioterapi indgår elementer som manuel behandling, instruktion i øvelser, holdnings- og bevægelseskorrektion, ergonomisk sparring og laserbehandling. Hvilke elementer, der bruges, afstemmes i forhold til den aktuelle situation.

PRISER FOR FYSIOTERAPI

De aktuelle priser og varighed af ydelsen fysioterapi vil fremgå af prisoversigten på dette link.

BOOKING AF FYSIOTERAPI

Booking af tider til fysioterapi kan ske ved kontakt direkte til Christian van Deurs via mobil/mail eller via online booking på website. Rent praktisk tager Christian ikke telefonopkald under behandlinger, så indtal gerne besked, hvis opkald ikke besvares.

AFBUD – UDEBLIVELSE – AFLYSNING

Afbud fra en kunde til en booket tid skal så vidt muligt senest ske dagen før den bookede tid. Afbud gives direkte til Fysioterapeut Christian van Deurs på mobil 28341409 eller kontakt@fysioterapichristianvandeurs.dk. Udeblivelse af kunden til booket tid kan pålægges et udeblivelsesgebyr. I tilfælde af aflysning af en behandling meldt af behandler – eksempelvis på grund af sygdom – vil der hurtigst muligt blive tilbudt en ny tid til behandling.

LEVERING OG BETALING FOR SUNDHEDSYDELSEN FYSIOTERAPI

Når fysioterapi har været afholdt, anses købet som leveret. Betaling for sundhedsydelsen fysioterapi kan ske via Mobilepay med nummer 809332. Booking og betaling kan sKontantbetaling på beløbet kan ske ved selve behandlingsession. Bankoverførsel På faktura er opgivet bankoplysningerne i forhold til overførsel.

FORTROLIGHED OG PERSONLIGE OPLYSNINGER
Som autoriseret fysioterapeut er Christian van Deurs underlagt kravet om fortrolig håndtering af personfølsomme oplysninger. Er der brug for kommunikation af oplysninger uden for behandlerrummet, afstemmes det med kunden i den aktuelle situation.

Oplysninger omkring booking og betaling vil fremadrettet blive delt med et evt. digitalt bookingsystem, hvis dette implementeres i den kliniske dagligdag.

Håndtering af persondata beskrives i dette link.

FORSIKRING VED UHELD VED FYSIOTERAPI
Fysioterapeut Christian van Deurs har tegnet en erhvervsansvarsforsikring via Danske Fysioterapeuter. Denne forsikring dækker i forhold til skader på patienter og patientejendele i forbindelse med behandlingen.

TILSKUD
Sygeforsikringen danmark
Er du medlem af sygeforsikringen danmark, så er der tilskud til fysioterapi for alle aktive grupper. Henvisning fra læge – ikke nødvendig – fra 1. januar 2016 er det ikke mere et krav om en henvisning fra læge for at kunne modtage tilskud fra danmark til fysioterapi.

Størrelse af tilskud fra Sygeforsikring danmark findes på deres website. Du kan også kontakte deres lokalkontor i Odense på adressen Vestergade 65, 5000 Odense C. Indberetning til Sygeforsikring danmark sker månedligt fra behandlers digitale platform.

FORSIKRINGSTILSKUD

Har du en forsikring privat eller gennem dit arbejde, så tag kontakt til dit forsikringsselskab. De vil fortælle om dine mulighed for at få tilskud til fysioterapi. Afregner forsikringsselskabet via danmark, så vil forsikringsselskabet muligvis kræve en henvisning fra læge. Afklar dette på forhånd, så du kender de økonomiske forhold med dit forsikringsselskab.

HENVISNING OG DET GULE SYGESIKRINGSKORT
I fysioterapi udført af Fysioterapeut Christian van Deurs er der ingen tilskud fra det gule sygesikringskort, da der ikke er aftale med det gule sygesikringskort.

VED TVIVL, UOVERENSSTEMMELSE, REKLAMATION OG KLAGE
I tilfælde af tvivl eller uoverensstemmelse om handelsbetingelserne vil Palpation.dk afgøre fortolkningen af reglerne. Virksomheden forbeholder sig ret til at ændre eller rette i handelsbetingelserne uden varsel. Ved væsentlige ændringer i betingelserne for betaling, fortrydelse, levering eller fortrolige oplysninger vil du som kunde med booket tid blive direkte underrettet og kunne opsige aftalen med det samme.

Når der er tale om en mulig utilsigtet hændelse i forbindelse med behandlingen kan Styrelsen for patientsikkerhed kontaktes. I denne sammenhæng opfordres til først at kontakte Christian for at afklare evt. misforståelser.

Christian – mobil 2834 1409 – kontakt@fysioterapichristianvandeurs.dk

FORBEHOLD
Virksomheden tager forbehold for indtastningsfejl i forbindelse med annoncering af priser mv.